Oplev farvene omkring dig

    Farver har en stor påvirkning på os mennesker, men hvor ofte tænker vi egentlig over de farver og kulører, vi har i vores omgivelser? For at minde os selv om dette lod vi skuespillere agere parkerings­vagter for en dag og uddele p-bøder til bilister, hvis biler havde den ”forkerte” farve. Hvordan bilejerne reagerede, kan du se i vores nye reklamefilm.

    Hvad sker der, når farverne pludselig kommer til at styre hverdagen? Spørgsmålet stillede Beckers en helt almin­delig dag, da de ”indtog” en tilfældig gade i Stockholm og indførte helt nye parkeringsregler – farven på bilen bestemte om de måtte parkere der eller ej. Det hele blev filmet med skjult kamera og kommer til at være en del af Beckers efterårs/vinter kampagne: ”Oplev farvene omkring dig”.

    Med kampagnen vil Beckers pointere, hvor vigtig far­ver og kulører er for os mennesker og at inspirationen til at male findes omkring os. At bilister med den ”forkerte” farve på bilen bliver bedt om at flytte den for ikke at forstyrre den ”rigtige” farve giver ikke helt uventet nogle sjove episoder, for selvfølgelig er det svært at acceptere det faktum, at det udelukkende er de blå biler, der har tilladelse til at parkere på gadens sidste og eftertragtede p-plads. Specielt når ens bil har en anden farve